In onze samenleving zullen we steeds langer zelfstandig blijven wonen. De zorgvoorzieningen worden minder en steeds meer onze eigen verantwoordelijkheid. Met de gedachte dat u nog actief bent en graag van alle gemakken voorzien zelfstandig wilt blijven wonen, lijkt er een tijd te zijn aangebroken waarin u bewust zult worden van de toekomst van uw woongenot.

Welkom in
Domaine Belle Cour!

Als bijvoorbeeld de kinderen de deur uit zijn, of de ruimtebehoefte kleiner wordt, en u graag zorgeloos wilt gaan genieten van het leven, dan heten wij u graag van harte welkom in
Domaine Belle Cour!
Wij bieden u graag de kans om nog eenmaal een eigen woning te bouwen. Een woning die niet alleen voldoet aan uw behoeften van nu maar juist ook aan uw veranderende behoeften in de toekomst. Met service en zorg op maat in een prettige, groene en veilige omgeving, vlak bij alle centrumvoorzieningen. Een plek waar u nog zoveel kan doen en meemaken. Waar u nu met comfort en gemak woont, maar ook in de verdere toekomst nog van alle gemakken bent voorzien.

Uw nieuwe huis, uw nieuwe thuis.
Wonen kunnen we overal, maar de keuze waar en hoe bepaalt voor een groot deel ons geluk. Want waar we graag wonen, willen we ook graag blijven.
(bron: Riantis)