Wilt u met het oog op de toekomst geheel gelijkvloers wonen en toch nog voldoende ruimte hebben voor bijvoorbeeld uw hobby’s, logees of werkzaamheden? Domaine Belle Cour biedt vele mogelijkheden om aan uw wensen tegemoet te komen.
Wanneer het concept van Domaine Belle Cour u aanspreekt, dan kunnen wij samen verder ‘bouwen’ en de basis van uw toekomstige woonomgeving en uw woning bepalen.

Uw woning

De flexibele indeling van de plattegrond maakt het mogelijk dat u uw woning een gehele andere indeling kunt geven dan de woningen van uw buren. Zo wilt u misschien een extra verdieping of ruimte voor uw (klein)kinderen als zij komen logeren, terwijl een ander graag een inpandige garage wenst of een kantoorruimte aan huis. Als u nu nog een actief leven leidt in uw carrière, maar uw werkkamer in de toekomst bij uw woning wilt betrekken, zorgen we dat we daar in het ontwerp rekening mee houden en dat de voorzieningen (achter de schermen) al zijn getroffen. Zo is het straks een fluitje van een cent om die werkruimte om te toveren in een luxe slaap- en badkamer bijvoorbeeld.

Naast de begeleiding die je van de architect krijgt gedurende het ontwerpproces komt u ook in contact met mensen die in hetzelfde proces zitten en dezelfde soort beslissingen moeten nemen. Zo doet u niet alleen kennis en ervaring op, maar ook inspiratie en verrassende ideeën waardoor uw droomhuis nog mooier wordt.

Samen zullen we wel voorwaarden scheppen en streven naar een zo energiezuinig mogelijke woning, die natuurlijk ook onderhoudsarm is. Gedurende het ontwerpproces waarin u uw woonwensen steeds beter zult leren kennen worden die facetten niet uit het oog verloren. Domotica en services staan ook hoog in het vaandel. Maar de uitwerking daarvan en de mate waarin u hier gebruik van wilt maken bepaalt u zelf.
Uw woning op maat.

Comfortabel en luxe.

Nu, maar ook in de toekomst.

Dat is uw woning in Domaine Belle Cour.