Wij presenteren u: Domaine Belle Cour!

Panningen, 13-05-2015

Op donderdag 7 mei, presenteerden wij ons project Domaine Belle Cour aan de omwonenden van de Beekstraat, de projectlocatie in Panningen. Onze toekomstige buren en overburen hebben wij op deze speciale informatieavond als eerste op de hoogte gebracht van de aanstaande ontwikkelingen in hun woonomgeving. 

De opkomst was groot en wij kregen een unanieme en positieve respons op het plan ‘Ga maar snel aan de slag…!’ De oude garage en het braakliggende terrein aan de Beekstraat is voor vele omwonenden al jarenlang een doorn in het oog en zij zien daar dan ook graag een ontwikkeling als Domaine Belle Cour plaatsvinden. In onze presentatie hebben wij alle aanwezigen meegenomen in het proces hoe Domaine Belle Cour tot stand is gekomen.

Het initiatief om een kleinschalige en duurzame woonomgeving met een eigen karakter te ontwikkelen, waar bewoners samen maar zelfstandig in comfort kunnen blijven wonen, was de start. Samen met een initiatiefgroep van enthousiaste ‘toekomstige’ bewoners is dit concept verder uitgewerkt op verschillende aspecten. De vrijheidsgraden waar binnen alle deelnemers hun verdere woonwensen mee uit kunnen werken zijn uiteraard overeind gebleven. En de mogelijkheden om samen in de toekomst alleriel gemaksdiensten en zorgfaciliteiten te gaan organiseren of inkopen spreekt velen nu al aan. Op dit moment ligt het fundament er en zijn de eerste contouren al zichtbaar!

Op woensdag 12 mei volgde een exclusieve informatieavond aan een groep geïnteresseerden die ons de afgelopen tijd al hebben gevolgd. Het plan voor 22 levensloopbestendige woningen in een mooi woonhof werd ook hier door alle aanwezigen positief ontvangen. Wij staan nu op het punt om Domaine Belle Cour in de schijnwerpers te zetten van de lokale en regionale media. 

Medio juni 2015 staat er een informatieavond op de agenda voor iedereen die zijn en/of haar toekomst in Domaine Belle Cour wel ziet zitten. Nu al nieuwsgierig naar dit unieke woonconcept in Panningen? Achter de schermen wordt de website volop bijgewerkt waarop u binnenkort meer informatie zult aantreffen. Houd de site dus in de gaten, maar neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op als u eerder of andere vragen heeft!
slogan