Een kijkje bij de buren

Panningen, 23-02-2015

Op 19 februari zijn wij samen met de initiatiefgroep een hele dag op pad geweest in Noord Limburg om een aantal referentieprojecten te bezoeken. De route die we hadden uitgestippeld leidde ons langs diverse patiowoningen, hofjes, levensloopbestendige woningen en andere woonvoorzieningen. Niet dat wij het wiel opnieuw denken uit te vinden, maar geen van de bezochte locaties was een kant en klaar voorbeeld hoe Domaine Belle Cour er uit zal komen te zien. Maar goed ook, want dat betekent dat wij samen en met elkaar toch iets unieks en karakteristieks willen gaan maken.

De bezochte projectlocaties, hofjes en levensloopbestendige woningen helpen ons wel om de uiteindelijke keuze weer verder aan te scherpen. We hebben gekeken naar maten, afmetingen, architectuur, bouwstijlen, parkeeroplossingen, tuinen en andere relevante zaken. En zoals een van de deelnemers zegt: ‘Dat is belangrijk, want wij gaan wellicht binnenkort keuzes maken voor de rest van ons leven!’

Alle indrukken die wij op deze dag hebben opgedaan nemen wij mee in de verdere uitwerking van het concept, dat steeds verder vorm begint te krijgen en begin dit voorjaar de publiciteit verder op zal zoeken.

Houdt u de website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom Domaine Belle Cour!
slogan