We zijn begonnen!

Panningen, 14-01-2015

Na de succesvolle informatieavond in oktober hebben wij in november nog twee interactieve avonden belegd, waarin wij dieper op alle vragen en gedachten van de belangstellenden in zijn gegaan. Hieruit is een enthousiaste groep deelnemers ontstaan die mee gaan puzzelen om Domaine Belle Cour verder vorm te geven.

Nog tijdens de laatste donkere dagen voor kerst zijn wij vliegend van start gegaan met een aantal van deze deelnemers om de meest geschikte locaties voor Domaine Belle Cour te analyseren. In de eerste dagen van 2015 hebben wij deze analyse samen met hen afgerond en gezamenlijk  presenteren wij deze resultaten binnenkort aan de gehele deelnemersgroep.

Dankzij de grote inzet en het enthousiasme van de deelnemers gaan  wij nu al aan de slag met de volgende analyse vraagstukken, vormgeving van de wijk, de woningen en de gemeenschappelijke binnentuin.

Misschien is 2015 nog maar net begonnen, maar Domaine Belle Cour begint nu al vorm te krijgen! Dit voorjaar verwachten wij een compleet door toekomstige bewoners vormgegeven Domaine in Panningen te kunnen presenteren. 
slogan